Sperietoare pentru Grigoraş: „Şumudică e piaza rea” - LOOKPLUS
Sperietoare pentru Grigoraş: „Şumudică e piaza rea”

Sperietoare pentru Grigoraş: „Şumudică e piaza rea”

Pandurii Târgu Jiu a scăpat, la limită, de o înfrângere pe teren propriu. Gorjenii au revenit de la 0-1 şi au fost la un pas să câştige, dar egalul nu este pe placul lui Petre Grigoraş.

„Pentru noi este un eşec faptul că nu am câştigat, dar nu ştiu dacă meritam. Am început bine şi am terminat bine, dar în rest nu am fost lucizi. Au fost foarte multe greşeli de transmitere a balonului, am fost confuzi”, a declarat Petre Grigoraş, la Look TV.

Ratarea lui Wellington l-a marcat şi pe Grigoraş, dar jocul echipei sale l-a nemulţumit total pe antrenor. „Cred că au avut ratarea campionatului prin Wellington, dar şi noi ne-am creat suficiente ocazii. Am pierdut suficiente puncte, poate unele nemeritat şi aveam nevoie de ele, dar astăzi nu ne-am ridicat la nivelul aşteptărilor. Am avut o viteză în minus faţă de adversar. A fost şi lipsă de inspiraţie la finalizare”, a mai spus tehnicianul Pandurilor.

Marius Şumudică şi-a păstrat invincibilitatea în faţa lui Petre Grigoraş şi după această partidă. „Şumudică e ca o piază rea. Nu am ţinut niciodată socoteală în faţa cui pierd şi pe cine bat. Important este ca echipa să joace bine”, a conchis Grigoraş

4 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca