Speră la o minune! Steaua câştigă cu Viitorul şi pune presiune pe Astra!

Speră la o minune! Steaua câştigă cu Viitorul şi pune presiune pe Astra!

Steaua a câştigat în faţa Viitorului, scor 3-0, însă oaspeţii au ratat ocazii pe bandă rulantă şi doar eroul Niţă a făcut ca scorul de pe tabelă să fie atât de clar în favoarea gazdelor.

Viitorul a început practic partida de la 0-1, după ce Varela a înscris în minutul doi, după un corner. Filip a fost aproape de egalare, dar Niţă a reuşit să respingă în corner, cu o paradă de excepţie, şutul acestuia de la 20 de metri (’11). Din nou, Niţă a fost providenţial la şutul lui Tănase din centrul careului (’18), iar Chipciu a fost şi el aproape de gol, dar a şutat milimetric pe lângă poartă, după un contraatac fulger al Stelei (’19). Chipciu a reuşit, totuşi, să înscrie în minutul 28, după o gravă eroare a lui Buzbuchi. Acelaşi Chipciu a ieşit accidentat de pe teren în minutul 34 şi a fost înlocuit cu Tade.

Emoţiile s-au risipit pentru Steaua în minutul 51, când Rusu a fost eliminat de arbitrul Popa, după un duel cu Varela. Tade a făcut 3-0, după o nouă eroare în lanţ a apărării oaspete (’67) şi patronul Becali era în sfârşit liniştit în lojă.

Viitorul a trecut din nou pe lângă gol la finalul partidei, dar acelaşi Niţă a fost de netrecut! Portarul Stelei a respins în corner şutul lui Coman din mijlocul careului (’77). Ultima fază a meciului i-a aparţinut lui Marin, dar şutul acestuia din 10 metri a fost parat de Niţă. Scor final: 3-0!

După acest rezultat, Steaua s-a apropiat la doar trei puncte de liderul Astra Giurgiu. Elevii lui Reghecampf aşteaptă acum o minune de la Târgu Mureş, unde Astra speră să obţină cele trei puncte pentru a nu-şi complica misiunea de a câştiga primul titlu din istorie.

23 aprilie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca