Show total în Cupa Ligii! 7 goluri şi 3 eliminaţi la Giurgiu!

Show total în Cupa Ligii! 7 goluri şi 3 eliminaţi la Giurgiu!

Meci nebun la Giurgiu, în derby-ul sferturilor de finală ale Cupei Ligii Adeplast. Astra şi Dinamo au făcut spectacol, iar formaţia lui Ioan Andone s-a calificat în semifinale, unde va întâlni Steaua.

Gazdele au fost aproape de gol în minutul 10, după ce Budescu a reuşit o pasă de geniu pentru Alibec. Viitorul atacant al Stelei a şutat, însă, în portarul „câinilor”. „Bizonul” Gnohere a deschis scorul cu un şut din 5 metri (’13) şi oaspeţii intrau în avantaj la cabine.

Giurgiuvenii au restabilit egalitatea pe tabelă în debutul reprizei secunde, prin Alibec, care l-a executat cu sânge rece pe Brănescu, cu un şut de la 10 metri (’48). Bucuria gazdelor a durat doar cinci minute, Palic reuşind să-l învingă pe Gavrilaş cu o lovitură de cap din interiorul careului (’53). Spectacolul a continuat la Giurgiu, Budescu reuşind şi el un gol în minutul 70, din penalty. Lazăr şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică cu zece minute înainte de final, după ce a avut o intrare urâtă asupra lui Lovin (’80). La finalul celor 90 de minute regulamentare de joc, tabela indica 2-2, astfel că meciul a ajuns în prelungiri.

Cu un om în minus, Dinamo a dat lovitura în minutul 91, prin tânărul Daniel Popa, după o fază frumoasă creată de jucătorii oaspeţi. După doar două minute, Alibec a scăpat singur cu portarul advers, pe care nu a reuşit să-l învingă însă (’93). Mai mult, atacantul a fost într-un offside evident, nesemnalizat de asistent. Hanca a semnat ratarea anului, reuşind să şuteze pe lângă poarta goală din 6 metri (’96)!

Astra a lăsat garda jos, iar Daniel Popa a trecut milimetric pe lângă golul 4 al lui Dinamo, în minutul 100. Fotbalistul oaspeţilor a reuşit un şut de senzaţie, respins cu greu de Gavrilaş în corner. Acelaşi Popa l-a umilit pe Fabricio în minutul 102 şi a obţinut un penalty meritat. Jucătorul Astrei a făcut o criză de nervi şi l-a bruscat pe arbitrul Bîrsan, primind roşu direct (‘103). Hanca a încheiat socotelile, transformând fără probleme lovitura de pedeapsă (‘104). Nicoară a fost şi el eliminat, după o intrare dură la Dudea (‘107). Hanca a stabilit scorul final, reuşind „dubla” după o cursă de 40 de metri finalizată cu un şut printre picioarele portarului (‘115).

S-a terminat 5-2 pentru Dinamo şi fanii „câinilor” aşteaptă cu nerăbdare duelul cu marea rivală Steaua, din semifinale.

17 noiembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca