Șocant! Fanii tricolorilor au început să se bată între ei! Galeria lui Dinamo, evacuată! (FOTO) - LOOKPLUS
Șocant! Fanii tricolorilor au început să se bată între ei! Galeria lui Dinamo, evacuată! (FOTO)

Șocant! Fanii tricolorilor au început să se bată între ei! Galeria lui Dinamo, evacuată! (FOTO)

Partida cu Ungaria reprezintă și un bun prilej pentru ca suporterii echipelor rivale din Liga 1 să-și regleze conturile între ei.

Jandarmii și oamenii de ordine au reușit până acum cu succes să-i țină la distanță pe fanii României de cei peste 2.500 de maghiari. Totuși, se pare că organizatorii nu au luat în calcule și faptul că ultrașii echipelor rivale din campionatul intern vor profita de ocazie pentru a-și regla conturile. Astfel, suporterii tricolorilor au început să se bată între ei, galeria lui Dinamo fiind evacuată de pe stadion după primul sfert de oră!

Fanii maghiari au aruncat cu torțe înspre galeria dinamovistă, urmând o ploaie de scaune. Jandarmii au intervenit în forță, cu gaze lacrimogene și i-au evacuat pe susținătorii echipei din Șoseaua Ștefan cel Mare. Din păcate, au avut de suferit și copiii aflați în zonă, iar unii dintre ei au fost intoxicați de fum și de gazele lacrimogene.

Suporterii români nu sunt la prima abatere de acest gen, meciul de anul trecut dintre România și Ungaria consemnând, de asemenea, o bătaie în toată regula între galeriile echipelor din Liga 1.

11 octombrie 2014

Un comentariu To “Șocant! Fanii tricolorilor au început să se bată între ei! Galeria lui Dinamo, evacuată! (FOTO)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca