Şoc la Ovidiu! CSMS Iaşi câştigă pe terenul Viitorului şi continuă să spere la un loc de play-off!

Şoc la Ovidiu! CSMS Iaşi câştigă pe terenul Viitorului şi continuă să spere la un loc de play-off!

CSMS Iaşi a produs surpriza pe terenul Viitorului, după ce a câştigat cu 2-1. Elevii lui Nicolo Napoli continuă să spere la prezenţa în play-off.

Surpriză uriaşă! CSMS Iaşi a obţinut o victorie neaşteptată în faţa trupei lui Gică Hagi. Golubovic a detonat bomba în prelungirile primei reprize, când a profitat de o gafă a lui Pecanha, care a ieşit neinspirat la o minge recuperată de Andrei Cristea (’45+2). Gazdele au solicitat un henţ la atacantul oaspeţilor, însă Istvan Kovacs a lăsat jocul să continue!

Florin Tănase a avut şansa egalării în startul actului secund, însă a şutat lamentabil dintr-o poziţie ideală (’52). La reluare, moldovenii au dat lovitura prin Nuno Viveiros, al cărui şut a fost uşor deviat în propria poartă de către Bănel Nicoliţă (’53).

Viitorul putea reintra repede în joc, la respingerea lui Mihalache, care a fost aproape de un autogol spectaculos (’66). Nedelcu a avut şi el golul în bocanc, dar şutul său cu stângul, de la aproximativ 20 de metri, a trecut puţin pe lângă vinclul porţii lui Grahovac (’76).

Trupa lui Hagi a reuşit totuşi să înscrie pe final de meci, prin Tănase, care a punctat de la punctul cu var (’90). A fost prea târziu, însă, pentru Viitorul, care a ratat astfel şansa de a se apropia de liderul Astra. În schimb, Iaşiul, graţie victoriei din această seară, o egalează la puncte pe ASA Târgu Mureş, ocupanta locului 6.

13 februarie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca