”SMURD” păstrează suspansul. Cum comentează zvonurile referitoare la plecarea sa - LOOKPLUS
”SMURD” păstrează suspansul. Cum comentează zvonurile referitoare la plecarea sa

”SMURD” păstrează suspansul. Cum comentează zvonurile referitoare la plecarea sa

Petrolul revine pe podium după victoria cu ”U” Cluj, spre satisfacția lui Gigi Mulțescu. Totuși, tehnicianul ploieștenilor a evitat să dea prea multe detalii cu privire la viitorul său.

”Lupii” au zburdat pe Cluj Arena și au învins Universitatea cu 3-0, la capătul un meci în care le-au fost net superiori adversarilor. ”Eram frustraţi, echipa avea ocazii, dar nu putea să marcheze. Săptămâna asta am lucrat la mentalul jucătorilor. E bine că s-a terminat aşa, până la urmă a ieșit bine, numai că eu nu pot să mă exteriorizez. În sinea mea sunt foarte mulțumit”, a spus Mulțescu la emisiunea Fotbal Look, în direct pe Look TV.

Tehnicianul crede că Petrolul păstrează în continuare șanse la titlu, chiar dacă Steaua pare favorită. ”Lupta la titlu rămâne deschisă. Două meciuri pierdute, te îndepărtează, două meciuri câștigate, te apropie”, a punctat Mulțescu.

În schimb, acesta s-a arătat mult mai rezervat atunci când a fost întrebat dacă va continua la Petrolul sau dacă va pleca la arabi după acest meci: ”Eu am spus că am refuzat oferta venită din străinătate. Nu comentez plecarea mea. Presa a comentat destul în locul meu”.

8 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca