Slovenia e gata să detoneze bomba la CM de baschet. Americanii le-au luat frica (VIDEO) - LOOKPLUS
Slovenia e gata să detoneze bomba la CM de baschet. Americanii le-au luat frica (VIDEO)

Slovenia e gata să detoneze bomba la CM de baschet. Americanii le-au luat frica (VIDEO)

Americanii au dat de greu în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de baschet. Întâlnesc Slovenia, iar europenii sunt gata de un meci mare. Au armele cu care să producă marea surpriză.

„Slovenia este un adversar dificil, deoarece are patru jucători de mâna stângă în echipă. Sunt unici, într-un meci obişnuit de baschet nu întâlneşti mai mult de un stângaci. Trebuie să ne amintim când sunt trei sau patru în teren, în acelaşi timp, şi să ne ajustăm defensiva”, a declarat Derrick Rose, jucătorul celor de la Chicago Bulls.

Rose a fost completat de James Harden. Jucătorul celor de la Houston Rockets a mai descoperit un punct forte al slovenilor. „Sunt foarte buni şi aruncă des de la trei puncte, aşa că trebuie să fim pregătiţi la un astfel de joc încă din start. Am văzut de toate în această competiţie, de la apărare în zonă, la apărare unu la unu şi la capcane. Suntem pregătiţi să înfruntăm orice fel de joc”, a declarat James Harden.

Sfertul de finală dintre Slovenia şi SUA este programat în această seară, de la ora 22.00, la Palau Sant Jordi, în Barcelona. Şocul sferturilor dintre Spania şi Franţa se joacă mâine, la Madrid.

9 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca