Situație incredibilă! Grigoraș, dat afară de la ASA de Mutu!

Situație incredibilă! Grigoraș, dat afară de la ASA de Mutu!

ASA Târgu Mureș schimbă antrenorii pe bandă rulantă în acest sezon. Petre Grigoraș s-a alăturat listei selecte de plecări din care mai fac parte Dan Petrescu, Vasile Miriuță și Cristiano Bergodi.

De fiecare dată, jucătorii au fost consultați înainte ca oficialii Mureșului să facă mutarea radicală. Gazeta Sporturilor anunță că plecarea lui Grigoraș de pe banca ardelenilor este strâns legată de relația proastă pe care antrenorul o avea cu vedetele echipei, în special cu Adrian Mutu și Edi Stăncioiu. Jucătorii i-ar fi forțat mâna viceprimarului Claudiu Maior, cel care ia toate deciziile importante la ASA. „Ori noi, ori Grigoraș!”, a fost mesajul fotbaliștilor, conform sursei citate.

Antrenorul a recunoscut situația și nu a dorit să comenteze relația tensionată pe care o are cu „Briliantul”. „Mă așteptam! Nu vreau să dau vina pe nimeni, ca să nu se interpreteze că-mi caut alibiuri. E greu, cu șapte titulari trecuți de 31 de ani. Eu am cerut anumiți fotbaliști și mi-au fost aduși alții. Cu Mutu, nu se pune problema dacă l-am vrut sau nu, problema lui Adi e alta! Dacă am fost lucrat de jucători? Putem spune și așa. Din moment ce în locul meu sunt puși vreo trei din ei. Când schimbi atâția antrenori în 25 de etape, e clar că problema nu e banca tehnică!”, a mărturisit Grigoraș.

23 februarie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca