Simona Halep l-a impresionat şi pe Lucescu: „E senzaţională” - LOOKPLUS
Simona Halep l-a impresionat şi pe Lucescu: „E senzaţională”

Simona Halep l-a impresionat şi pe Lucescu: „E senzaţională”

Performanţele Simonei Halep au ajuns şi la urechile lui Mircea Lucescu. Tehnicianul ucrainenilor de la Sahtior Donetsk a fost impresionat de ascensiunea tenismenei din 2014.

Parcursul Simonei Halep de la Turneul Campioanelor a fost fabulos, dar Mircea Lucescu este de părere că a greşit, din punct de vedere al sportivului profesionist. „Cu mai multă experienţă ar fi cedat meciul cu Ivanovic, mai uşor. Nu cred că s-a gândit la meciul cu Williams din runda a doua. Un profesionist s-ar fi gândit la asta şi cred că aşa ar fi câştigat finala. Ca profesionist a greşit, dar ca sportiv nu a greşit. A dat totul ca să simtă că a fost corectă cu ea însăşi şi din acest punct de vedere este de apreciat”, a declarat Mircea Lucescu, la Fanatik Show, pe Look TV.

Tehnicianul român a mărturisit că a fost impresionat de atitudinea Simonei Halep, mai mult decât de rezultatele ei. „Atitudinea ei este senzaţională. Este un sportiv care poate fi un exemplu pentru toţi sportivii din România”, a mai afirmat Lucescu.

12 noiembrie 2014

6 comentarii la acest articol To “Simona Halep l-a impresionat şi pe Lucescu: „E senzaţională””

  1. Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM ! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii , trimiteti textul „Info” la adresa de email: vpopa2014@gmail.com.

  2. She forgot to put towles around her waist if she was trying to look like Serena. This actually looks kind of good for an exaggerated figure. It certainly looks better than Serena’s body.

  3. Happiness? After many years of study I realised hpeainpss is not a goal. I can only be possible when we let go of chasing it, funny is it not?But to stop chasing anything we have to chase it first. Now this is not even funny. Its crazy, but thats the way it is. And it gets even better: to be happy does not require to be happy, joyfull or even peaceful.Ops, now im in trouble .haha Ok. Here it is, happy is just a decision to be ok or accepting of what is presently so. Thats it. And tyhis took me more than 25yrs to figure out. Worth every bit of effort. May peace be.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca