Silviu Lung jr : „Nu am avut conflicte în vestiar cu Isăilă. Conducerea a decis să plece” - LOOKPLUS
Silviu Lung jr : „Nu am avut conflicte în vestiar cu Isăilă. Conducerea a decis să plece”

Silviu Lung jr : „Nu am avut conflicte în vestiar cu Isăilă. Conducerea a decis să plece”

Goal-keeperul Astrei, Silviu Lung jr, regretă plecarea lui Daniel Isăilă de pe banca tehnică a echipei din Giurgiu şi asigură că nu au fost conflicte în vestiar, iar decizia a aparţinut strict conducerii echipei.

„Toate aceste lucruri sunt decise de conducere. Noi am avut rezultate bune cu Isăilă şi sperăm să continuam la fel şi cu Protasov. Nu au fost conflicte în vestiar, noi ne-am ataşat de Isăilă, era cu noi de un an şi jumătate, dar toate astea sunt decise de conducere şi noi jucătorii trebuie să ne conformăm. Nu ştiu sincer ce nu a mers, au fost multe meciuri, a intervenit oboseala, jucau cam aceiaşi jucători şi toate aceste lucruri au dus la rezultate mai puţin plăcute”, a declarat Silviu Lung jr.

Silviu Lung are emoţii înaintea partidei de pe terenul formaţiei Gaz Metan Mediaş, o echipă cu un parcurs bun în campionat. Portarul vicecampioanei crede că principalul atuu al medieşenilor este unitatea grupului.

“Suntem cu toţii conştienţi că ne aşteaptă un meci greu, contra unei echipe care se apară destul de bine şi loveşte pe contraatac. Acasă pierde foarte greu, dar suntem încrezători că putem face un meci bun şi să plecăm cu cele trei puncte. Nu prea mai există echipe mici, fiecare meci e greu. Toate echipele aleargă, sunt bine pregătite fizic şi dacă alergi poţi pune probleme oricui. Ei cred că au iesit în evidenţă prin forţa de grup. Au jucători buni, dar noi trebuie să ne facem jocul şi să ne impunem”, a mai precizat Lung.

Partida Gaz Metan Mediaş – Astra Giurgiu este în direct pe Look PLUS duminică, 19 octombrie, de la ora 18.30.

17 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca