Şi-au revenit „câinii”. Dinamo a făcut instrucţie cu Pandurii, dar fanii nu-l mai vor pe Andone!

Şi-au revenit „câinii”. Dinamo a făcut instrucţie cu Pandurii, dar fanii nu-l mai vor pe Andone!

Ameninţat cu demiterea, Ioan Andone şi-a salvat postul, pentru moment, graţie victoriei obţinută în faţa Pandurilor, scor 4-0.

Partida a debutat cu un moment neplăcut în tribune. Fanii i-au cerut demisia lui Andone, din cauza rezultatelor slabe din ultima perioadă. Scandările suporterilor nu i-au afectat şi pe jucători. „Câinii” au deschis scorul încă din minutul 5, după un autogol de cascadorii râsului al lui Lazar. Goalkeeper-ul oaspeţilor a boxat în propria poartă mingea centrată de Palic, din corner. Nistor putea duce scorul la 2-0, dar a trimis alături, după un contraatac rapid al echipei sale (’15). La reluare, Nemec a tras peste poartă din doar câţiva metri (’18). Cel care a reuşit să trimită în poarta oltenilor a fost Hanca, dar golul său a fost anulat, corect, pe motiv de offside (’23).

Busuladzic şi-a încercat şi el norocul la buturile adverse, dar fără sorţi de izbândă (’35). Mijlocaşul a şutat puţin peste, din afara careului. Lazăr a adus liniştea în tabăra gazdelor, după ce a finalizat la colţul lung pasa oferită de Nistor (’37). Dinamoviştii au dus scorul la 3-0 după doar câteva secunde. Palic a înscris cu capul, pe centrul porţii, din doar 6 metri (’38). Chiar şi la acest scor, suporterii din Ştefan cel Mare nu au încetat să-i ceară demisia „Fălcosului”.

Jucătorii lui Ioan Andone au controlat ostilităţile pe teren şi în actul secund. Nemec a ratat o ocazie monumentală în startul reprizei. Deşi avea toată poarta goală în faţă, atacantul a trimis peste din doar câţiva metri (’47)! Palic a căutat „dubla”, dar Lazar s-a aflat la post (’52). Portarul Pandurilor a fost atent şi la execuţia lui Pleaşcă, cel care a fost aproape de un autogol antologic (’72).

Sub adăpostul celor trei goluri, „câinii” au redus din turaţie spre finalul meciului, iar gorjenii au încercat să preseze la poarta lui Penedo. Pleaşcă a căutat colţul lung, din interiorul careului, dar a ratat complet execuţia (’80). A fost doar un foc de paie. Lazăr a reuşit „dubla” în minutul 90, stabilind astfel şi scorul final: 4-0!

22 octombrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca