Şi-a reziliat Mutu contractul cu ASA? Reacţia „Briliantului”

Şi-a reziliat Mutu contractul cu ASA? Reacţia „Briliantului”

Adrian Mutu a negat faptul că ar fi plecat de la ASA Târgu Mureş, după un conflict avut cu Daniel Stanciu şi Claudiu Maior.

„Briliantul” susţine că se află în continuare sub contract cu gruparea mureşeană. „Domnilor, nu m-am certat cu Daniel Stanciu sau cu altcineva… sunt accidentat şi am venit la Bucureşti având permisiunea clubului bineînțeles… Luni voi fi la meci alături de colegii mei”, a scris Mutu pe Facebook.

Şi conducerea clubului a infirmat zvonurile conform cărora Mutu şi-ar fi reziliat contractul cu ASA.

„Adrian Mutu este în continuare jucătorul formaţiei noastre. Motivul pentru care nu face parte din lotul ASA pentru meciul cu Viitorul este că fotbalistul acuză uşoare probleme medicale la glezna piciorului drept. Infirmăm orice fel de conflict între Adrian Mutu şi directorul sportiv Daniel Stanciu sau conducerea echipei noastre. Chiar dacă nu va fi în lot pentru meciul cu FC Viitorul, Adrian Mutu va fi prezent la meciul de luni de la Ovidiu, pentru a-și încuraja coechipierii. Zvonurile apărute în presă sunt pure speculaţii, atmosfera în sânul echipei noastre fiind una absolut normală, jucătorii concentrându-se pe buna pregătire a ultimelor 2 meciuri rămase din această ediţie de campionat. Mai mult, ținem să facem precizarea că, până în acest moment, niciunui jucător nu i-a fost reziliat contractul de joc”, anunţă mureşenii pe site-ul oficial.

28 aprilie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca