Show total sub Pietricica! Ceahlăul a revenit de la 0-2 pentru Iaşi - LOOKPLUS
Show total sub Pietricica! Ceahlăul a revenit de la 0-2 pentru Iaşi

Show total sub Pietricica! Ceahlăul a revenit de la 0-2 pentru Iaşi

CSMS Iaşi a scăpat printre degete prima ei victorie în acest sezon. Deşi au condus cu 2-0 pe terenul Ceahlăului, elevii lui Nicolo Napoli au trebuit să se mulţumească şi cu o remiză sub Pietricica. Nemţenii au reuşit să revină pe tabelă în decurs de doar opt minute, prin golurile lui Cârjan şi Mândruşcă.

Iaşiul a etalat un joc curajos în prima repriză. „Urşii carpatini” au punctat de două ori, prin Novac (’13) şi Wesley (’41), şi părea că nimic nu o să le strice bucuria primului succes în Liga I. Nemţenii nu au cedat însă lupta şi au ieşit de la cabine dornici să întoarcă rezultatul în favaorea lor. Cârjan a aprins speranţe în tabăra gazdelor, cu un gol norocos, marcat în minutul 58. Trupa din Copou nu a avut timp să-şi lingă rănile că s-a văzut egalată după numai opt minute. Proaspăt intrat pe teren, Mândruşcă a înscris pentru 2-2, după ce a reluat imparabil cu capul, de la 6 metri (’66).

Cele două formații au căutat reușita izbăvitoare, dar tabela nu s-a mai modificat până la final. Iașiul irosește astfel șansa primei victorii în acest sezon, iar Ceahlăul își mai spală din păcate după ultimele două eșecuri, contra Petrolului (0-2) și Botoșaniului (0-1).

25 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca