Dinamo ratează podiumul. Ekeng a făcut stop cardio-respirator!

Dinamo ratează podiumul. Ekeng a făcut stop cardio-respirator!

Dinamo nu s-a revanșat în fața propriilor fani după umilința de la Giurgiu.

„Câinii” lui Mircea Rednic au terminat la egalitate cu Viitorul, scor 3-3, și au ratat podiumul.

Gnohere a înscris primul gol al partidei, după o gafă a lui Boli. „Bizonul” a scăpat singur cu portarul Buzbuchi și l-a executat cu sânge rece, din 14 metri (‘7). Oaspeții au replicat imediat, prin Răzvan Marin, care a restabilit egalitatea cu un șut de excepție, de la 25 de metri (’10). Viitorul a intrat în avantaj la cabine, după ce Tănase a înscris golul de 2-1 pentru oaspeți, după o lovitură de la 11 metri (’34).

Dinamo a primit și ea penalty în minutul 48, iar Gnohere a realizat „dubla”, fără emoții. Rotariu a adus-o din nou pe Dinamo în avantaj în minutul 55, după ce a împins mingea în poartă din trei metri.

Ekeng, transportat de urgenţă la spital!

În minutul 70, Dinamo a rămas în inferioritate numerică, după ce Ekeng s-a prăbușit pe gazon, din senin, și a fost dus cu ambulanța la spital, iar Mircea Rednic făcuse toate schimbările. Cu un om în plus pe teren, Viitorul a alergat după egalare și puștii „Regelui” Hagi au lovit decisiv pe final de partidă. În minutul 83, Muțiu l-a faultat în careu pe Ganea, iar Mățan a înscris cu un șut imparabil (’84). Lazăr putea aduce victoria gazdelor, dar a șutat pe lângă poartă din poziție ideală (’90+1).

Dinamo termină în genunchi play-off-ul, încheind sezonul pe locul 4.

6 mai 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca