Show total în Banat! Timişoara – CS U Craiova 2-2

Show total în Banat! Timişoara – CS U Craiova 2-2

Timişoara tremură serios în lupta pentru salvarea de la retrogradare, după ce nu a obţinut decât o remiză în faţa Craiovei, scor 2-2. Oltenii, în schimb, se situează pe locul secund în play-out, cu 33 de puncte.

Meci spectaculos în Banat. Timişoara şi Craiova au oferit un fotbal de calitate spectatorilor prezenţi în tribune. Oltenii au fost primii care au pus în pericol buturile adverse. Băluţă putea deschide scorul în minutul 13, dar a ratat execuţia, deşi se afla într-o poziţie favorabilă. La reluare, Rocha a scăpat singur cu Smaranda, însă goalkeeper-ul gazdelor a reuşit să-şi salveze echipa de la un gol ca şi făcut (’18). Timişorenii au replicat prin Cânu, care a trimis cu capul din câţiva metri, dar Băluţă a respins de pe linia porţii (’39).

Oaspeţii au fost cei care au punctat primii, după o fază de cascadorii râsului în careul bănăţenilor. Cânu a degajat direct în Nuno Rocha, iar mingea a intrat în poartă, în ciuda eforturilor lui Torres, care a încercat cu disperare să respingă balonul (’42). Craiovenii puteau marca şi golul de 2-0, însă Smaranda a avut un reflex uimitor la lovitura de cap a lui Iliev (’45+1).

Ameninţaţi cu retrogradarea, elevii lui Petre Grigoraş au început în forţă actul secund. Goga (’48) a restabilit egalitatea de la punctul cu var, iar Dan Popescu (’52) a dus scorul la 2-1 cu un şut din interiorul careului. Bucuria gazdelor a durat doar câteva secunde, după ce Băluţă a reuşit egalarea, cu o reluare din cădere (’53).

A urmat un asediu total la buturile timişorenilor. Ivan a încercat o scăriţă peste Smaranda, însă portarul bănăţenilor nu s-a lăsat păcălit (’60). Goalkeeper-ul gazdelor l-a blocat pe atacantul Craiovei şi în minutul 68, cu o nouă paradă de senzaţie! Achim a căutat şi el golul, însă a şutat alături (’71). Vătăjelu a fost şi el aproape de reuşită, mingea expediată de acesta trecând puţin pe lângă (’89).

S-a terminat 2-2, rezultat care agită apele în tabăra Timişoarei, echipă care se situează pe penultimul loc în play-out, cu doar 20 de puncte.

11 mai 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca