Show marca N'Doye la Look TV. „Așa gol ați mai văzut? Eu mă las de fotbal, dar aștept să mă convoace Pițurcă la națională” (VIDEO) - LOOKPLUS
Show marca N’Doye la Look TV. „Așa gol ați mai văzut? Eu mă las de fotbal, dar aștept să mă convoace Pițurcă la națională” (VIDEO)

Show marca N’Doye la Look TV. „Așa gol ați mai văzut? Eu mă las de fotbal, dar aștept să mă convoace Pițurcă la națională” (VIDEO)

Ousmane N’Doye, marcatorul unui gol fabulos în victoria mureșenilor cu CFR Cluj, a fost extrem de binedispus la finalul partidei și i-a lansat o provocare selecționerului Victor Pițurcă.

N’Doye rămâne același tip savuros pe care-l cunoaște toată lumea. Fericit după victoria echipei sale, dar mai ales datorită golului de 2-0 pe care l-a marcat, senegalezul a făcut show la microfonul Look TV. S-a prezentat la interviu cu mingea în mână, pe care apoi i-a dăruit-o reporterului Oana Sabău.

„Ați mai văzut un gol ca ăsta, în campionatul ăsta, în România? Aștept să mă convoace Pițurcă la națională. Eu nu trebuie să exersez, dau direct și intră în poartă. Vrei mingea? Hai că v-o dau vouă, celor de la Look TV. Nu cred că o să mai dau un gol ca ăsta. Era mai bine să mă retrag din fotbal”, a fost declarația plină de savoare a mijlocașului ardelenilor.

6 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca