Show la Ovidiu! Steaua obține primul succes în acest sezon, după un meci spectaculos cu Viitorul

Show la Ovidiu! Steaua obține primul succes în acest sezon, după un meci spectaculos cu Viitorul

Steaua a câștigat cu 3-1 pe terenul Viitorului și așteaptă cu moralul ridicat returul cu Sparta Praga, din turul 3 preliminar al Champions League.

Gazdele au semnat prima ocazie a partidei în minutul 3, când Florin Tănase a expediat un șut plasat, respins cu dificultate de Cojocaru. Steliștii au replicat prin Hamroun, care a trimis alături din interiorul careului (’13). Cel care a spart gheața a fost Tudorie. Atacantul a deschis scorul după o respingere în față a lui Râmniceanu (’29). Marin a reușit egalarea după doar trei minute, dar arbitrul a fluierat fault în atac la o intrare a lui Tănase asupra lui Aganovic.

Totuși, elevii lui Hagi au restabilit egalitatea pe tabelă pe finalul reprizei. Chițu a șutat cu stângul, de la 17 metri, fără speranțe pentru Cojocaru (’41). Gazdele puteau rămâne cu un om în minus în startul actului secund, dar Țîru a scăpat doar cu cartonaș galben după ce a avut o intrare periculoasă asupra lui Stanciu (’47).

La reluare, Benzar putea să-și ducă echipa în avantaj, dar a nimerit bara transversală din lovitură liberă de la circa 18 metri (’51). Nici Carp nu a fost mai norocos. Fundașul a luat și el la țintă bara, după o lovitură de cap (’53). Cei care au punctat însă au fost steliștii. Adi Popa a dus scorul la 2-1, după ce a finalizat un contraatac-școală al echipei sale (’61). Viitorul a solicitat penalty la o intervenție a lui Muniru asupra lui Tănase, dar arbitrul George Găman a lăsat jocul să continue (’75).

Finalul de meci a aparținut „roș-albaștrilor”. Stanciu a închis tabela cu o super execuție: șut la colțul lung, din lateral stânga (’89)!

31 iulie 2016

2 comentarii la acest articol To “Show la Ovidiu! Steaua obține primul succes în acest sezon, după un meci spectaculos cu Viitorul”

  1. Cel mai puternic sistem!Cautam urgent colaboratori care vor sa castige comisioane prin colaborare la domiciliu! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: pacurarumarioara1964@gmail com

  2. Te vei convinge foarte ușor!Ofertă speciala pentru cei care vor să faca bani in timpul liber sau full-time. Vei lucra intr-o echipa cu experientă, iar rezultatele sunt deja dovedite. Te vei convinge imediat ca ai facut cea mai buna alegere! Pentru mai multe detalii, cauta-ma acum la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com
    http://bit.ly/29ypMJN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca