Show la Ovidiu! Dinamo a dat lovitura la Viitorul! Ratări monumentale la ambele porți

Show la Ovidiu! Dinamo a dat lovitura la Viitorul! Ratări monumentale la ambele porți

Dinamo a câștigat cu 1-0 pe terenul Viitorului, la capătul unui meci spectaculos.

Oaspeții au început în forță partida. Costache a recuperat o minge din picioarele lui Tordai, dar a trimis în bară, deși poarta era goală (‘2)! Bumba nu a fost nici el mai inspirat, după ce a tras pe lângă din poziție ideală (‘7).

Gazdele au răspuns cu aceeași monedă. Penedo a intervenit miraculos la șuturile lui Vînă și Țucudean, la aceeași fază (’10). Eric a căutat și el golul din lovitură liberă, însă mingea a trecut milimetric peste (’25). Brazilianul s-a aflat la finalizare și în minutele 33 și 41, când a tras lamentabil din poziții excelente. În prelungiri, Țucudean a semnat și el o ratare monumentală! Atacantul nu a reușit să trimită balonul în poartă din doar 6 metri, deși era nemarcat (’45+1).

Fanii s-au „înțepat” reciproc

Viitorul s-a jucat cu ocaziile și în actul secund. Vînă s-a distrat cu apărarea oaspeților, după care a tras direct în Penedo, deși scăpase singur cu portarul advers (’49)! La reluare, Gică Hagi a fost nevoit să-l schimbe pe Tordai, care nu a mai putut continua partida după o ciocnire cu Bumba (’56). Au urmat momente tensionate în tribune, unde fanii „câinilor” i-au provocat pe suporterii constănțeni. „Voi sunteți sclavii lui Steaua”, au scandat ultrașii dinamoviști. Suporterii gazdelor au răspuns cu celebrul mesaj: „Campionii, campionii”.

Pe teren, Rivaldinho și-a arătat și el colții la buturile adverse, dar a trimis execrabil din unghi (’61). În următoarele 20 de minute, cele două echipe au redus din turație, dar jocul s-a animat pe final de meci. Costache a deschis scorul, după ce a scăpat singur cu Buzbuchi, pe care l-a păcălit cu un șut la colțul scurt (’82).

Au urmat momente tensionate pe teren. Cele două echipe au fost aproape de bătaie, după o ciocnire între Țucudean și Penedo, care s-a resimțit în urma contactului. Atacantul Viitorului a sărit ca ars la portarul oaspeților, reclamând că simulează. Dinamoviștii au sărit în apărarea colegului său, iar în melanjul creat Filip a căzut la pământ, solicitând că fostul stelist l-ar fi lovit. Spiritele s-au calmat însă repede, Țucudean alegându-se doar cu cartonașul galben (’84).

S-a terminat 0-1, o victorie extrem de importantă pentru dinamoviști înaintea returului cu Athletic Bilbao.

30 iulie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca