„Şeriful” Hamilton s-a impus în SUA. Britanicul şi Rosberg s-au şicanat din nou (VIDEO) - LOOKPLUS
„Şeriful” Hamilton s-a impus în SUA. Britanicul şi Rosberg s-au şicanat din nou (VIDEO)

„Şeriful” Hamilton s-a impus în SUA. Britanicul şi Rosberg s-au şicanat din nou (VIDEO)

Mercedes GP a reuşit „dubla” şi pe circuitul din Texas. Lewis Hamilton s-a impus după o cursă fără greşeală, în vreme ce coechipierul său, Nico Rosberg, a terminat pe poziţia secundă.

Neamţul a plecat din pole-position şi a avut un start bun, dar Hamilton a mers ca din puşcă. L-a ajuns pe Rosberg în turul 25 şi după o luptă cot la cot, britanicul a trecut pe prima poziţie, pe care nu a mai cedat-o, până la final.

Tensiunile din cadrul echipei Mercedes GP au fost vizibile şi la finalul cursei din SUA. Cei doi piloţi s-au felicitat formal, după care s-au evitat pe tot parcursul festivităţii. Mai mult, Rosberg şi-a cerut scuze echipei că nu a reuşit să se impună, în condiţiile în care cursa a fost câştigată de coechipierul său.

Graţie victoriei, Lewis Hamiton s-a distanţat în fruntea clasamentului general. Britanicul are 316 puncte, 24 mai multe decât coechipierul său, Nico Rosberg. Australianul Daniel Ricciardo a încheiat pe locul trei cursa din SUA şi exact aceeaşi poziţie o ocupă şi în clasament, cu o „zestre” de 214 puncte.

3 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca