Selymes e șocat: „Nu înțeleg cum sunt Pandurii pe locul acesta” - LOOKPLUS
Selymes e șocat: „Nu înțeleg cum sunt Pandurii pe locul acesta”

Selymes e șocat: „Nu înțeleg cum sunt Pandurii pe locul acesta”

Antrenorul Oțelului, Tibor Selymes, este conștient de faptul că Pandurii reprezintă o echipă mult mai puternică decât cea pe care o antrenează el și nu înțelege cum gruparea gorjeană este abia pe locul 12 în clasamentul Ligii 1.

„Pandurii este o echipă mai bună ca noi, cu jucători mai valoroşi. Sincer, nu înţeleg situaţia în care se află în campionat. Cu lotul pe care îl au, Pandurii ar trebui să fie între primele 3-4 echipe din ţară”, a declarat Tibor Selymes, la Look TV.

Tehnicianul moldovenilor a explicat că Cernat, care a fost cel mai bun jucător în sferturile de finală ale Cupei Ligii Adeplast, cu Pandurii, este fotbalistul în jurul căruia se va construi noua echipă a Oțelului: „Noi vrem să construim în jurul lui Cernat echipa, aşa că el nu va pleaca. Următoarea perioadă este foarte importantă. Sper să fim inspiraţi şi să aducem câţiva jucători care să ne ajute să rămânem în Liga I. După acest meci tragem linie şi vedem pe cine ne putem baza pentru retur”, a mai spus antrenorul gălăţenilor.

12 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca