Selymes, dezamăgit de ce a văzut la Galaţi: „În următoarele cinci etape putem lua de la zero la trei puncte” - LOOKPLUS
Selymes, dezamăgit de ce a văzut la Galaţi: „În următoarele cinci etape putem lua de la zero la trei puncte”

Selymes, dezamăgit de ce a văzut la Galaţi: „În următoarele cinci etape putem lua de la zero la trei puncte”

Oţelul Galaţi a pierdut, scor 0-1, disputa cu CFR Cluj chiar sub ochii noului antrenor, Tibor Selymes. Tehnicianul fostei campioane a recunoscut că s-a înhămat la o misiune dificilă.

Noul antrenor al gălăţenilor nu a fost impresionat de ce a văzut din tribună, dar Selymes a şi găsit remediu pentru problemele Oţelului. „Abia azi am semnat, aşa că era normal să stau în tribună, dar cred că era mai uşor să stau pe bancă. A fost un meci slab. Cred că dacă aveam mai mult tupeu şi mai multă încredere obţineam un egal”, a declarat Tibor Selymes, noul antrenor al gălăţenilor, la microfonul Look TV.

Oţelul Galaţi e pe locul 15, iar Selymes are o misiune foarte dificilă. Totul se poate complica, deoarece fosta campioană va înfrunta în următoarele etape Pandurii Târgu Jiu, Steaua sau Astra. „O să fie greu să îndeplinesc obiectivul, care este salvarea de la retrogradare. Avem foarte mult de muncă, dar nu mă sperie misiunea pe care o am. În următoarele cinci etape jucăm cu Steaua, Astra şi alte echipe bune şi putem lua de la zero la trei punncte”, a mai spus Selymes.

20 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca