Şedinţă furtunoasă la Steaua! Ce mesaj le-a transmis Reghe jucătorilor săi înaintea duelului cu Dinamo

Şedinţă furtunoasă la Steaua! Ce mesaj le-a transmis Reghe jucătorilor săi înaintea duelului cu Dinamo

Laurenţiu Reghecampf i-a băgat în şedinţă pe stelişti înaintea derby-ului cu Dinamo, din semifinalele Cupei României!

Dezamăgit de prestaţa elevilor săi din acest an, Reghe le-a transmis un mesaj clar jucătorilor săi. Tehnicianul speră să-i trezească pe stelişti înainte să fie prea tărziu!

„Dacă după meciul cu Voluntari am avut o discuție dură cu jucătorii, acum a fost una și mai dură. Trebuie să batem fierul cât e cald. Au fost discuții, am analizat meciul pe care l-am avut cu cei de la Iași. Primim gol foarte ușor. A fost o greșeală colectivă foarte mare, jucătorii nu comunică între ei, nu discută. Există această presiune foarte mare de a câștiga fiecare meci. Am vorbit cu jucătorii despre acest lucru. În momentul de față avem o problemă și trebuie să o rezolvăm cât mai repede. Sunt sigur că la următoarele meciuri echipa va arăta din ce în ce mai bine”, a declarat Reghe la DigiSport.

Antrenorul campioanei a ţinut să le închidă gura şi fotbaliştilor care s-au plâns că nu joacă. „Trecem printr-o perioadă mai slabă, sunt foarte mulți jucători care nu sunt mulțumiți că nu joacă și probabil că unii dintre ei mai și vorbesc. Pe mine nu mă deranjează acest lucru, știu foarte bine ce lucrăm la echipă, deci pe mine aceste cancan-uri nu mă deranjează”, a subliniat Reghe.

1 martie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca