Secretul unor mâini perfecte în sezonul rece (VIDEO) - LOOKPLUS
Secretul unor mâini perfecte în sezonul rece (VIDEO)

Secretul unor mâini perfecte în sezonul rece (VIDEO)

Mâinile sunt cartea noastră de vizită, spune o vorbă veche. Odată cu venirea sezonului rece, se schimbă și tendințele în materie de manichiură, iar doamnele, dar și domnii care vor să fie tot timpul la modă, trebuie să țină cont de ele. Totodată, gerul ne poate afecta serios pielea, așa că mâinile trebuie să aibă parte de tratamente corespunzătoare.

Fie că doriți o manichiură simplă sau un model din acril, specialiștii recomandă să nu optați pentru culori țipătoare, ci pentru cele pământii. Bineînțeles, roșul și negrul rămân în continuare în tendințe.

În sezonul rece hidratarea este foarte importantă. Un tratament prin care să combatem efectele pe care frigul și vântul le au asupra mâinilor este necesar măcar o dată pe săptămână. Iată o rețetă extrem de eficientă, care poate fi preparată acasă.

„O mască cu un ulei de măsline și cu puțin zahăr brun și vă masați fin mâinile, puteți să stați așa vreo 2-3 minute și după aceea să vi le spălați. Veți face un gomaj pentru mâinile voastre și după puteți să aplicați și o cremă hidratantă. Asta vă ajută mâinile să fie mai fine și mai hidratate”, explică Gabriela Popescu, PR salon de manichiură.

Dacă preferați totuși să apelați la un specialist, atunci pentru o ședință de hidratare ca la carte trebuie să scoateți din buzunar între 50 și 150 de lei.

24 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca