Seară neagră la Kiev! Steaua s-a predat în faţa ucrainenilor - LOOKPLUS
Seară neagră la Kiev! Steaua s-a predat în faţa ucrainenilor

Seară neagră la Kiev! Steaua s-a predat în faţa ucrainenilor

Campioana României n-a rezistat în faţa puternicei echipei Dinamo Kiev şi a suferit prima înfrângere în grupa J din Europa League.

Dinamo Kiev a deschis scorul în minutul 40 prin Iarmolenko, fotbalist care a trimis cu latul în poartă după o centrare peste apărarea Stelei a lui Belhanda. Ucrainenii şi-au dublat avantajul în repriza secundă după mai multe erori comise de fundaşii campioanei României. Kraveţ a dus scorul la 2-0 în minutul 66, fază care l-a avut în prim plan pe acelaşi Iarmolenko. Steaua s-a trezit abia pe finalul partidei, dar a fost prea târziu. Intrat pe teren de puțină vreme, Rusescu a redus din diferenţă în minutul 90 şi a readus speranţele în tabăra românilor.

Elevii lui Rebrov au reuşit însă să marcheze golul al treilea în prelungiri (90+3) şi cu ajutorulul arbitrului, care nu a văzut un henţ comis de unul dintre jucătorii gazdelor. Cu doar câteva zeci de secunde înainte de finalul meciului, Rusescu a irosit ultima şansă de a mai înscrie, iar tabela a râmas 3-1.
Cu această victorie, Dinamo Kiev trece pe primul loc în grupa J, cu 6 puncte. În celălalt meci al grupei, Aalbog a învins cu 1-0 pe Rio Ave şi astfel, Steaua este egalată la puncte de formația daneză.

2 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca