Seară de coșmar pentru Astra! Giurgiuvenii, umiliți la Zagreb - LOOKPLUS
Seară de coșmar pentru Astra! Giurgiuvenii, umiliți la Zagreb

Seară de coșmar pentru Astra! Giurgiuvenii, umiliți la Zagreb

Astra a debutat în grupele Europa League cum nu se putea mai prost. Giurgiuvenii au fost spulberați de Dinamo Zagreb, cu scorul de 5-1. Unica reușită a românilor a fost semnată de Chițu.

Ceea ce i s-a întâmplat Petrolului trebuia să fie răzbunat de către Astra, care mergea la Zagreb cu gândul de a obține cel puțin un punct. Pe teren, însă, lucrurile nu au stat deloc așa cum și-ar fi dorit echipa lui Isăilă. Croații au dominat meciul de la un capăt la celălalt și pe alocuri s-au distrat cu defensiva noastră. Dinamo a deschis scorul încă din minutul 17, prin Soudani, cu capul, după o centrare perfectă în centrul careului. Algerianul s-a înălțat ideal de lângă Morais și a reluat imparabil.

Minutul 24 avea să aducă și al doilea gol în poarta lui Lung, după reușita aceluiași Soudani, care a fructificat de lângă Pliatsikas o minge după un corner executat perfect. Seara de coșmar a Astrei avea să prindă contur în minutul 46, când același algerian a reușit hat-trick-ul. Eduardo l-a servit excelent și acesta avea toate motivele să păstreze ca amintire mingea după fluierul finalului de primă repriză.

Nici în partea a doua nu s-au trezit elevii lui Isăilă și cuțitul în rană a fost răsucit de Henriquez, în minutul 70, scăpat în poziție ideală cu Silviu Lung jr. Doar Budescu a pus în pericol poarta croaților, cu un șut din lovitură liberă, la care Eduardo s-a întins serios.

A fost nevoie de intrarea lui Chițu, ”călit” în meciurile din Franța, pentru ca Astra să marcheze golul de onoare. Fostul fotbalist al Viitorului a deviat la colțul scurt centrarea în 6 metri a lui Budescu și giurgiuvenii păreau că spală puțin din rușine. Nu a fost însă de acord Coric, care a stabilit scorul final în ultimul minut de prelungiri și Dinamo Zagreb – Astra s-a terminat 5-1.

18 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca