Se calmează apele la CFR. Mureșan: „Lucrurile se vor îndrepta” - LOOKPLUS
Se calmează apele la CFR. Mureșan: „Lucrurile se vor îndrepta”

Se calmează apele la CFR. Mureșan: „Lucrurile se vor îndrepta”

CFR Cluj nu traversează cea mai bună perioadă din punct de vedere financiar, dar șefii clubului fac eforturi pentru a rezolva problemele. Există șanse să se găsească în perioada următoare un investitor care să scoată clubul din criză.

Pe plan sportiv, CFR Cluj merge bine, dar problemele financiare se răsfrâng asupra prestației jucătorilor. Președintele clubului, Iuliu Mureșan, dă însă asigurări că situația se va rezolva în curând.

„Băieţii se antrenează şi galeria a venit să ne susţină în aceste momente grele. Nu pot decât să le mulţumesc şi să promit că lucrurile se vor îndrepta. Chiar dacă acum trecem printr-un moment greu, o să rezolvăm totul în curând. Există interes şi din partea altor persoane care ne-au contactat şi vom avea nişte discuţii. Îmi e foarte greu să spun dacă ne batem la titlu, însă sperăm ca până la începutul turului să rezolvăm problemele. Jucătorii au răbdare pentru că au încredere în noi. Sunt pe locul 2 în condiţiile în care sunt acum la club, deci au caracter. Se pot bate şi cu Steaua! Eu conduc clubul în acest moment”, a declarat Iuliu Mureşan pentru Look TV.

Și Vasile Miriuță și-a declarat sprijinul, cel puțin până în iarnă, când va lua în calcul și acceptarea unei oferte pe care o are din Germania.

„Atât cât sunt antrenor, echipa va juca şi se va prezenta la meciuri. Eu nu întreb de probleme, eu sunt antrenor şi trebuie să pregătesc echipa. E greu să-i ţin pe jucători concentraţi, dar ne descurcăm, ne respectăm. Nu cred că e important dacă am fost contactat de Dinamo, sunt sub contract cu CFR Cluj. Aş accepta oferta din Germania în iarnă, dar pentru asta trebuie întâi să vorbesc cu şefii mei. În ţările arabe nu voi pleca, deocamdată e prea devreme să mă duc acolo, chiar dacă sunt bani mulţi. Îmi doresc să rămân în Europa”, a spus antrenorul la Look TV.

18 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca