Se apropie Derby de România! Doi foşti stelişti, melancolici înaintea marelui meci - LOOKPLUS
Se apropie Derby de România! Doi foşti stelişti, melancolici înaintea marelui meci

Se apropie Derby de România! Doi foşti stelişti, melancolici înaintea marelui meci

Etapa a 13-a a Ligii I începe furtunos cu Derby de România. Steaua şi Dinamo se vor înfrunta, pentru prima dată în acest sezon, în clasicul campionatului, vineri, în direct pe Look TV.

Deşi Steaua ocupă fotoliul de lider al clasamentului, nu este favorită certă în disputa cu Dinamo. Trupa lui Flavius Stoican este imprevizibilă, dar experienţa campionilor poate face diferenţa. „Cred că va fi un meci echilibrat. Chiar îmi place ce se întâmplă acum la Dinamo. Au un proiect interesant, cu mulţi tineri. Totuşi, cred că şi în acest an există o diferenţă între cele două echipe, prin prisma experienţei. Maturitatea jucătorilor Stelei ar putea face diferenţa de această dată”, a declarat Petre Marin, fost campion cu Steaua, la Look TV.

Derby-urile dintre Steaua şi Dinamo au fost întotdeauna dure, a recunoscut Sorin Ghionea. Ultima dată la Viitorul Constanţa, fostul stelist a mărturisit că orgoliul e mai presus de orice primă într-o astfel de confruntare. „Meciurile cu Dinamo erau încrâncenate, deoarece erau duse la limita regulamentului, dar erau frumoase. Am şi câştigat, dar am mai şi pierdut unele dispute, iar atmosfera din tribune era extraordinară, în special în Ghencea. Mi-a rămas în minte sezonul 2005, în care am luat titlul şi în care am câştigat în Ştefan cel Mare cu 1-0, prin golul lui Andrei Cristea. Sunt amintiri frumoase pe care le voi păstra toată viaţa”, a adăugat Ghionea, la Look TV.

28 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca