Scandal uriaș la Petrolul! Fanii pornesc războiul: ”Sunteți niște gândaci” - LOOKPLUS
Scandal uriaș la Petrolul! Fanii pornesc războiul: ”Sunteți niște gândaci”

Scandal uriaș la Petrolul! Fanii pornesc războiul: ”Sunteți niște gândaci”

Războiul pornit în urmă cu doar câteva săptămâni de nucleul dur al galeriei ploieștene împotriva șefilor clubului s-a extins neașteptat, iar conducerea a ajuns să fie contestată de aproape toți suporterii.

Fanii le reproșează acestora, în primul rând, politica proastă de transferuri, demiterea lui Răzvan Lucescu, precum și faptul că nu apără interesele echipei. Culmea, inamicul numărul 1 a devenit chiar principalul acționar, Dan Capră, omul care a readus Petrolul în prim-planul Ligii 1. Ultrașii au fost întărâtați și de gestul conducerii clubului, care i-a dat în judecată, la câteva zile după meciul cu Ceahlăul Piatra Neamț (2-0).

Răspunsul suporterilor nu s-a lăsat așteptat, iar aceștia au remis un comunicat, care a fost publicat în presa locală din Ploiești. După ce explică motivele care stau la baza conflictului, din punctul lor de vedere, fanii lansează un atac dur asupra șefilor clubului. ”Este adevărat, nu intră în atribuţiile noastre să decidem politica voastră. Dar să apărăm Petrolul va fi întotdeauna obligația noastră. Am făcut-o cu succes chiar şi atunci când am luptat împotriva unora prin comparaţie cu care sunteţi nişte gândaci! Şi am avut succes, fiindcă Petrolul este al nostru”, se notează în comunicatul ultrașilor, care a apărut integral în publicaţia online phon.ro.

24 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca