Scandal monstru la Steaua! Jucătorul mătură pe jos cu Reghe şi MM

Scandal monstru la Steaua! Jucătorul mătură pe jos cu Reghe şi MM

Houssine Kharja a plecat de la Steaua cu un gust amar. Fotbalistul a măturat pe jos cu antrenorul Reghecampf şi cu MM Stoica, la plecarea din România.

„Nu am interacţionat bine, sunt foarte supărat pe ce a spus MM Stoica. Mi-a spus că după ce am luat banii nu am mai avut motivaţie să joc. Nu îmi plac oamenii care vorbesc aşa, pe la spate. Nu e corect. Cu antrenorul nu am avut o relaţie bună încă din prima zi. Nu ştiu care era problema lui, mi-au spus că Gigi Becali vrea să termin contractul. Nu ştiu dacă acesta e adevărul, dar nu cred că asta a zis Becali. Nu au curajul să spună în faţă. Când au probleme, mereu dau vina pe Becali”, a declarat Kharja la DolceSport.

10 iunie 2016

Un comentariu To “Scandal monstru la Steaua! Jucătorul mătură pe jos cu Reghe şi MM”

  1. Cele mai sigure locuri de munca!
    Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul “Info” la adresa de email:pacurarucostica1963@gmail com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca