Scandal între legende! Hagi a dat de pământ cu Boloni: „Să lase vorbele! Să muncească pe gratis!”

Scandal între legende! Hagi a dat de pământ cu Boloni: „Să lase vorbele! Să muncească pe gratis!”

Scandal fără precedent între Ladislau Boloni şi Gică Hagi.

„Regele” a luat foc după ce Boloni a declarat că Liga 1 are o problemă dacă o echipă formatoare de jucători se află pe primul loc, făcând astfel referire la Viitorul, care e lider.

„Îi reamintesc lui Boloni că cel mai mare club din lume la nivel de formare al copiilor este Barcelona. Ce ușor e să stai acasă să vorbești! Haideți să nu mai dăm din gură doar de dragul de a vorbi! Loți, vino la Târgu Mureș și fă echipa mare și lasă vorbele! Cred că e o problemă că e Hagi pe primul loc și nu cade bine. Îi sugerez să ajute Tg. Mureș pe gratis, că are bani! Îl respect pe Loți, sper să nu se supere pe ce i-am zis, dar îl invit să treacă la treabă. Să muncească pe gratis! Să fie și Loți voluntar și să ajute fotbalul românesc. Boloni să lucreze la Federație, să ajute fotbalul românesc, dar să o facă pe gratis, că a făcut o grămadă de bani”, a declarat Hagi.

19 martie 2017

2 comentarii la acest articol To “Scandal între legende! Hagi a dat de pământ cu Boloni: „Să lase vorbele! Să muncească pe gratis!””

  1. Ce sa mai comentezi? Evident ca Hagi nu a inteles DELOC ce vrea sa zica Boloni! De fapt Boloni il lauda! Este evident ca daca un club si o echipa formata din copiii castiga campionatul aceasta inseamna ca este de râs NIVELUL FOTBALULUI DE LA NOI SI TREBUIE SA NE SCOATEM PALARIA IN FATA VIITORULUI CONSTANTA! Cat despre Barcelona…creste ea tineri dar joaca cu vedete cumparate cu sute de milioane!!! Mi-e drag Hagi dar cred ca este cam stresat in aceste zile! Ii doresc sa iasa campion cu Viitorul!

  2. ba eu nu-i doresc sa iasa campion ..

    este antrenor de junior ( tineret ) ,ca daca ia o echipa de seniori este varza

    sa joace 11 la 11 si dupa aceea sa discute

    avem si returul asa ca ……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca