Scandal în Franţa! Campioană olimpică la înot, acuzată de furt - LOOKPLUS
Scandal în Franţa! Campioană olimpică la înot, acuzată de furt

Scandal în Franţa! Campioană olimpică la înot, acuzată de furt

Laure Manaudou trece printr-o situaţie ruşinoasă pentru o sportivă de talia ei. Cea mai titrată înotătoare franceză a fost acuzată de furt dintr-un magazin de la Disneyland din Paris, unde se afla alături de fiica ei.

Campioana olimpică a fost oprită de poliţişti la ieşirea din magazin, fiind suspectată de furt, deoarece avea la ea o pungă cu suveniruri în valoare de aproximativ 200 de euro, însă fără bon fiscal. Manaudou a fost însoţită de o prietenă, care se afla în aceeaşi situaţie, dar deţinea articole vestimentare, în valoare de 300 de euro.

Cele două au fost luate la întrebări de poliţişti, dar din moment ce nu au fost surprinse de camerele de supraveghere furând, au scăpat doar cu avertisment. Campioana olimpică din 2004 s-a arătat dezgustată de acest incident şi a replicat pe reţelele de socializare, unde a postat mesajul: “Presa e mincinoasă. Sunt dezgustată, nici măcar nu pot să petrec timp cu fiica mea“.

Laure Manaudou a devenit campioană olimpică în 2004, pe distanţa de 400 de metri, procedeul liber și e medaliată cu argint la 800 m liber şi cu bronz la 100 m spate, la aceeaşi ediţie a Jocurilor Olimpice.

manadou

13 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca