Săpunaru vrea sub „tricolor”: „Pițurcă a greșit. Dacă ar recunoaște, poate aș reveni la națională” - LOOKPLUS
Săpunaru vrea sub „tricolor”: „Pițurcă a greșit. Dacă ar recunoaște, poate aș reveni la națională”

Săpunaru vrea sub „tricolor”: „Pițurcă a greșit. Dacă ar recunoaște, poate aș reveni la națională”

Cristian Săpunaru nu-i poartă pică lui Victor Pițurcă, deși nu a mai fost convocat la echipa națională din iunie 2012. Rămas fără echipă, dar la un pas de a semna cu Rapid, fundașul dreapta și-ar dori o revenire sub „tricolor”, dacă selecționerul ar recunoaște că a greșit în relația cu el.

Diferendul dintre Cristi Săpunaru și selecționer este celebru, după ce „Piți” l-a acuzat că ar fi plecat într-o vacanță, în loc să vină la echipa națională. În noul mandat al lui Pițurcă, fundașul nu a intrat deloc în calculele sale, indiferent dacă evolua la Real Zaragoza sau Elche. În exclusivitate pentru Look TV, Săpunaru a dezvăluit că ar reveni, dar așteaptă ca primul pas să-l facă selecționerul. „Dacă am avea o discuţie şi ar avea curajul să recunoască faptul că a greşit, poate aş reveni la naţională. Eu nu am minţit atunci, nu am fost nici într-o vacanţă, s-a aflat apoi adevărul. Eu nu sunt ranchiunos, dar am şi eu mândria mea. Dacă am ceva, ţi-o spun în faţă. Sper la şase puncte din dubla cu Ungaria şi Finlanda. Îmi doresc să câştigăm, indiferent de conflictele mele cu selecţionerul. Merităm şi noi un Campionat European. Merită aceşti jucători şi ţara aceasta”, a spus Săpunaru.

În opinia fostului jucător al lui Elche, Adrian Mutu ar trebui să fie în continuare chemat la echipa națională, în primul rând datorită capacității sale de a-i mobiliza pe coechipieri: „Cred că este o greşeală că Mutu nu este selecţionat. Chiar dacă nu mai face faţă fizic la fel, Mutu ştie cum să vorbească cu colegii de la naţională, îţi dă moral, se tem şi adversarii când ştiu că este în teren. Întrebaţi orice adversar de la Ungaria sau Finlanda despre Mutu să vedeţi ce zice”.

30 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca