EXCLUSIV Săpunaru merge și gratis la Rapid. „E casa mea, viața mea! Nu vin să câștig bani” - LOOKPLUS
EXCLUSIV Săpunaru merge și gratis la Rapid. „E casa mea, viața mea! Nu vin să câștig bani”

EXCLUSIV Săpunaru merge și gratis la Rapid. „E casa mea, viața mea! Nu vin să câștig bani”

Cristian Săpunaru, aflat în proces cu fostul său club, Elche, așteaptă să i se rezolve problemele pentru a putea semna cu o altă echipă, cel mai probabil Rapid. Fotbalistul a acordat un interviu în exclusivitate pentru Look TV, în care a vorbit despre planurile sale de viitor.

Săpunaru traversează una dintre cele mai dificile perioade ale carierei sale. Aflat în litigiu cu clubul său, Elche, pe care l-a dat în judecată pentru neplata restanțelor salariale, în valoare de 1,5 milioane de euro, fostul internațional așteaptă o rezolvare a problemei pentru a juca din nou fotbal. „Deocamdată, mă antrenez cu Rapid. Aştept să văd ce se întâmplă cu procesul şi în următoarele zile voi lua o decizie, pentru că am vorbit şi cu avocatul şi se pare că, până la urmă, nu se va ajunge la un numitor comun cu fostul meu club şi se va merge mai departe. Eu am devenit jucător liber, dar sunt alte lucruri care mă impiedică să semnez cu alte echipe”, a declarat Săpunaru într-un interviu acordat vedetei Look TV, Roxana Ciuhulescu.

Fost câștigător al Europa League cu FC Porto, Săpunaru este aproape de o decizie aproape incredibilă în cazul unui fotbalist de valoarea sa: revenirea la Rapid, un club cu grave probleme financiare. „Rapid este casa mea, este viaţa mea, am petrecut ani frumoşi atât în tribună, cât şi pe teren, familia mea şi toţi ştiu că Rapid este parte din mine, dar, deocamdată, mai aştept. Problemele financiare de la Rapid nu sunt un obstacol pentru mine. Eu nu vin la Rapid să câştig bani, eu vin să-mi ajut echipa, colegii. Problemele de la Rapid sunt mari şi rezolvarea trebuie să vină de sus”, a mai spus fotbalistul.

30 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca