VIDEO Săptămână decisivă pentru viitorul CFR-ului! Cine poate salva clubul - LOOKPLUS
VIDEO Săptămână decisivă pentru viitorul CFR-ului! Cine poate salva clubul

VIDEO Săptămână decisivă pentru viitorul CFR-ului! Cine poate salva clubul

Președintele Iuliu Mureșan a dezvăluit că mai multe fonduri și persoane private de afară sunt interesate să preia CFR-ul. Discuțiile decisive vor avea loc chiar în această săptămână.

Fosta campioană l-a pierdut pe antrenorul Vasile Miriuță, care a semnat cu ungurii de la Gyor, dar s-ar putea despărți și de o serie de jucători importanți. Mario Felgueiras, Mario Camora, Aitor Monroy sau Gregory Tade ar putea să plece din Gruia la finalul turului. Chiar dacă ”vișiniii” se află într-o situație delicată, Iuliu Mureșan nu a abandonat speranța și susține că problemele financiare ar putea fi rezolvate chiar în cursul acestei săptămâni.

”Eu cât pot încerc să rezolv problemele și sper să apară o soluție. Ceva se arată, nu chiar în zare, ci mai aproape chiar. O să avem ceva discuții chiar săptămâna asta cu cineva de afara care e interesat. Sunt mai multe fonduri și persoane interesate, o să vedem. Sper să ne iasă cât mai repede, asta e important. Ar conta, pentru că am avea șanse să terminăm pe locul doi. Sigur, 5 puncte sunt destul de multe față de Steaua, dar nu se știe. Locul doi am putea să ni-l securizăm în retur, dacă ne-am rezolva problemele”, a declarat Mureșan pentru Look TV (VEZI din minutul 3).

Șeful din Gruia nu face un secret din faptul că CFR s-ar putea despărți din iarnă de mai mulți jucători, chiar dacă nu dă nume. În schimb, Iuliu Mureșan recunoaște că ar fi dispus să vândă jucători și rivalilor de la Steaua. ”La noi întotdeauna s-au vândut jucători, întotdeauna am fost dispuși. N-a fost un campionat și un an sau o pauză de campionate să nu vindem jucători și să aducem alții. E o dinamică, asta e munca noastră, la asta ne pricepem și până acum am făcut-o bine. Dacă am putea să vindem jucători de 2-3 milioane, de un milion și ceva, asta ne-ar ajuta. Nu mă interesează cui îi vindem, îi dăm cui dă bani mai mulți”, a conchis președintele CFR-ului.

24 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca