Șansa vieții pentru Tătărușanu. Titularul Neto are ofertă din Premier League - LOOKPLUS
Șansa vieții pentru Tătărușanu. Titularul Neto are ofertă din Premier League

Șansa vieții pentru Tătărușanu. Titularul Neto are ofertă din Premier League

Eternă rezervă la Fiorentina, fostul stelist ar putea să-și vadă visul împlinit și să apere poarta toscanilor meci de meci, dacă Neto va da curs unei oferte primite de la Liverpool.

”Cormoranii” au parte de un sezon modest, în care au părăsit UEFA Champions League, iar în Premier League ocupă abia locul 9, cu numai 21 de puncte, la 15 lungimi de liderul Chelsea. Presa britanică anunță că șefii lui Liverpool s-au decis să aducă întăriri, iar portarul titular al Fiorentinei, Norberto Neto, este printre cei așteptați pe Anfield Road.

În cazul în care mutarea se va concretiza, Ciprian Tătărușanu are toate șansele să devină goalkeeper-ul numărul unu al Fiorentinei, chiar dacă în lotul trupei ”viola” se mai află și Cristiano Lupatelli. Presa din Insulă scrie că Liverpool va aștepta până în vară, când Neto va fi liber de contract și va veni gratis pentru un salariu de aproape două milioane de euro.

Ciprian Tătărușanu a semnat în vară un contract valabil pe cinci ani cu formația toscană. De fostul stelist au mai fost interesate AC Milan, West Ham United, Tottenham şi Olympiakos Pireu.

11 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca