Sânmărtean, erou naţional! „Eficient, estetic, personalitate” - LOOKPLUS
Sânmărtean, erou naţional! „Eficient, estetic, personalitate”

Sânmărtean, erou naţional! „Eficient, estetic, personalitate”

Evoluţiile excepţionale ale lui Lucian Sânmărtean la naţională nu mai sunt o surpriză pentru nimeni. Singurul regret al tuturor este că mijlocaşul are 34 de ani şi nu va mai putea juca mult timp în echipa „tricolorilor”.

Fiul selecţionerului, Edi Iordănescu, nu conteneşte cu laudele la adresa stelistului, pe care îl cunoaşte de pe vremea când acesta evolua la FC Vaslui. „Pe Sânmărtean l-am descoperit prea târziu, e un jucător pe care îl respect foarte mult, cu care am avut plăcerea să lucrez la Vaslui. A făcut un joc de excepţie şi se vede cât de important este în jocul ofensiv al echipei naţionale din toate punctele de vedere. Eficient, estetic, personalitate”, a declarat Edi Iordănescu după victoria cu nord-irlandezii.

România a făcut un pas mare spre calificarea la turneul final din Franţa prin această victorie, care ar putea reprezenta pentru noi reafirmarea în fotbalul mondial, crede Edi Iordănescu. „În primul rând, trebuie să ne bucurăm noi, am făcut un joc bun, un rezultat bun, un pas important spre calificare. Sigur, lucrurile nu sunt încheiate încă, dar cu această victorie am reuşit să ne apropiem de Paris. Mă bucur pentru tata, pentru suporteri, pentru fotbalul românesc, pentru că e nevoie să scoatem capul din nou în fotbalul mare, să ne facem respectaţi. Eu încerc să fiu obiectiv acum şi cred că echipa a făcut un joc bun, pe care l-a dominat cap-coadă, împotriva unei echipe care din primul minut a refuzat jocul, a făcut anti-joc, ne aşteptam toţi la aşa ceva, am văzut şi jocul cu Ungaria şi cel cu Grecia. A fost greu până am marcat primul gol, apoi şi ei au deschis jocul”, a mai declarat fiul selecţionerului.

15 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca