Salvarea CFR-ului poate veni din Elveția. Cum vede Dican viitorul clubului - LOOKPLUS
on hide">
Salvarea CFR-ului poate veni din Elveția.  Cum vede Dican viitorul clubului

Salvarea CFR-ului poate veni din Elveția. Cum vede Dican viitorul clubului

Francisc Dican așteaptă cu sufletul la gură evenimentele de săptămâna viitoare, când s-ar putea decide viitorul clubului din Gruia. Până atunci, tehnicianul care a preluat CFR-ul după plecarea lui Vasile Miriuță își felicită jucătorii pentru prestațiile din tur.

CFR Cluj a remizat în Gruia cu CS U Craiova, la capătul unui meci frumos, din care au lipsit doar golurile. Francisc Dican își laudă jucătorii pentru felul în care au reușit să se mobilizeze și să încheie cu bine un tur de campionat în care clubul s-a confruntat cu serioase probleme financiare.

”Până la urmă e un punct câștigat, important e că jucătorii s-au dăruit și îi felicit pentru tot ce au făcut. Nu am avut o misiune grea după plecarea lui Miriuță, pentru că am avut un grup extraordinar, care s-a mobilizat. Unitatea grupului a fost cea care ne-a ajutat enorm”, a declarat Dican pentru Look TV.

Acesta se arată optimist în privința viitorului și așteaptă finalul negocierilor cu fondul elvețian de investiții care intenționează să preia CFR-ul. ”Mi-e greu să zic în procente ce șanse există, dar sper că se va concretiza. Aștept să vedem ce se va întâmpla. N-am vorbit cu jucătorii dacă vor rămâne, e viitorul lor, ei vor decide. Nu știu dacă voi rămâne, vom vedea ce va fi când se va trage linie”, a încheiat Dican.

7 decembrie 2014

Un comentariu To “Salvarea CFR-ului poate veni din Elveția. Cum vede Dican viitorul clubului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca