Săgeţi către Steaua. Narcis Răducan: „Grupa lor a fost mai slabă” - LOOKPLUS
Săgeţi către Steaua. Narcis Răducan: „Grupa lor a fost mai slabă”

Săgeţi către Steaua. Narcis Răducan: „Grupa lor a fost mai slabă”

Astra Giurgiu şi-a încheiat periplul prin Europa cu o înfrângere umilitoare, scor 1-5, cu austriecii de la Red Bull Salzburg. Vicecampionii au fost cu ochii şi pe Arena Naţională, iar înfrângerea Stelei nu este surprinzătoare, potrivit lui Narcis Răducan, preşedintele Astrei.

„Nu este simplu pentru o echipă debutantă. Chiar dacă am obţinut câteva rezultate bune, nu este suficient pentru a ieşi onorabil din competiţie. Nici Steaua nu s-a calificat din păcate şi acest lucru accentuează problemele din fotbalul românesc. Grupa Stelei a fost mai slabă, iar faptul că Dinamo Kiev a învins la Bucureşti nu este o surpriză pentru mine”, a declarat Narcis Răducan.

Red Bull Salzburg a fost prea puternică pentru grupa din care a făcut parte şi Astra Giurgiu. „Problema noastră a fost inconstanţa. Am bătut pe Olympique Lyon sau pe Dinamo Zagreb. Avem şi circumstanţe atenuante. Am întâlnit deţinătoarea recordului pentru cel mai bun golaveraj a tuturor ediţiilor de Europa League. O echipă foarte ofensivă”, a mai spus Narcis Răducan.

Red Bull Salzburg a defilat prin grupa D a Europa League. Austriecii nu au pierdut niciun meci şi avut cel mai bun golaveraj dintre toate echipele participante, cu un total de 21 de reuşite şi doar 8 goluri încasate.

12 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca