Sabău îl apără pe Ogăraru: ”Are nevoie de timp ca să arate de ce e în stare” - LOOKPLUS
Sabău îl apără pe Ogăraru: ”Are nevoie de timp ca să arate de ce e în stare”

Sabău îl apără pe Ogăraru: ”Are nevoie de timp ca să arate de ce e în stare”

Ovidiu Sabău crede că suporterii Universității Cluj greșesc atunci când îl contestă pe George Ogăraru.

”U” Cluj a dezamăgit la ultimele două partide, cu Rapid și CSU Craiova, iar fanii ”studenților” îl consideră vinovat pe antrenorul George Ogăraru. Tehnicianul este contestat, chiar dacă a preluat echipa doar în urmă cu două etape, însă Ovidiu Sabău crede că suporterii greșesc atunci când îl pun la zid pe Ogăraru.

”Ogăraru are neovoie de timp ca să arate de ce e în stare. Echipa are doar de suferit pentru că antrenorul trebuie să aibă încrederea jucătorilor, iar dacă suporterii fac presiune și încep să facă scandal, nu e de bine”, a spus Sabău la emisiunea Fotbal Plus de pe Look PLUS.

Acesta are și câteva sfaturi pentru noul antrenor al Universității Cluj. ”El trebuie să uite de ceea ce a cunoscut în Olanda, aici e o altă realitate, o altă mentalitate. Acolo e o altă mentalitate, acolo sunt profesionști, sunt alfel educați, e cu totul altfel. La noi sunt tot felul de probleme, jucătorii se plâng, merg la conducător și spun dacă li se pare că faci prea multă pregătire fizică sau prea multă tactică, mereu au ceva de comentat. Și au multe carențe, jucătorii noștri sunt labili, se pierd repede”, a mai afirmat ”Moțul”.

23 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca