S-au întrecut în ratări. Remiză cu scântei la Târgu Jiu (VIDEO) - LOOKPLUS
S-au întrecut în ratări. Remiză cu scântei la Târgu Jiu (VIDEO)

S-au întrecut în ratări. Remiză cu scântei la Târgu Jiu (VIDEO)

Pandurii Târgu Jiu şi Concordia Chiajna au remizat, scor 1-1, în ultimul meci al etapei a 13-a din Liga I. Ghinionistul meciului a fost Wellington. Brazilianul a semnat ratarea campionatului.

Cele două combatante au început meciul de la Târgu Jiu într-o viteză inferioară. Atât Pandurii, cât şi Concordia Chiajna, au etalat un joc de aşteptare, iar şansele de gol au lipsit cu desăvârşire. Fără opţiuni în atac, Marius Şumudică l-a trimis în teren pe „Prinţul” Cristea, dar nici mijlocaşul nu şi-a pus amprenta asupra jocului ofensiv al echipei din Chiajna. Trupa lui Şumudică a avut nevoie de mai bine de jumătate de oră să ameninţe poarta adversă. Bucurică a scăpat pe stânga şi a centrat în faţa porţii, de unde Wellington nu a putut înscrie, cu toată poarta în faţă. Faza brazilianului poate candida cu succes la ratarea sezonului.

Startul reprizei secunde a fost identic cu debutul meciului, iar cele două echipe s-au mulţumit să nu primească gol. Mihai Roman putea deschide scorul în minutul 59, dar nu a putut trece de goal-keeperul oaspeţilor. În ciuda cursului jocului, elevii lui Marius Şumudică au dat lovitura. Serediuc a intrat în careu cu mingea la picior şi a şutat la colţul lung. Gliwa nu a avut nicio şansă la mingea care a poposit puţin sub vinclul porţii. Mai puţin de zece minute au condus oaspeţii. Pandurii s-au năpustit în atac, iar în minutul 75 au reuşit să egaleze. Shalaj a centrat de pe stânga, apărătorii Concordiei nu au reuşit să respingă, iar libanezul Feiz Shamsin a împins mingea în poartă. Trupa lui Petre Grigoraş a fost la câţiva centimetri de victorie. Mihai Roman a scăpat de marcaj şi a înscris, în minutul 83, dar reuşita mijlocaşului a fost anulată pe motiv de off-side.

4 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca