S-a săturat de România! Burleanu: „Piţurcă nu mai dorea să continue” - LOOKPLUS
S-a săturat de România! Burleanu: „Piţurcă nu mai dorea să continue”

S-a săturat de România! Burleanu: „Piţurcă nu mai dorea să continue”

Contractul cu care arabii de la Al Ittihad l-au „momit” pe Victor Piţurcă nu a putut fi egalat de Federaţia Română de Fotbal. Selecţionerul era hotărât să plece de mai bine de o lună, iar conducătorii fotbalului românescu nu au putut face nimic să îl întoarcă din drum pe Piţurcă.

Răzvan Burleanu a confirmat faptul că selecţionerul României nu mai dorea să rămână la cârma echipei, încă dinaintea „dublei” cu Ungaria şi Finlanda. „Nu am mai avut nici pârghii să îl conving pe Piţurcă să rămână şi ştiam că îşi doreşte foarte mult să plece. Mi-a spus asta şi nu aveam cum să îl mai fac să se răzgândească. Era ca un sportiv în teren care nu vrea să fie acolo, dar tu încerci să scoţi maximum din el”, a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

Situaţia de la conducerea echipei şi din federaţie ar fi putut crea o atmosferă negativă în jurul „tricolorilor”, lucru nedorit de Răzvan Burleanu. „Dacă nu îşi mai dorea să rămână la naţională şi aş fi insistat, s-ar fi creat o situaţie tensionată şi contraproductivă. Am şi discutat pe alocuri cu Piţurcă despre viitorul antrenor şi a şi nominalizat pe cineva”, a mai spus Burleanu.

17 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca