România stă în Neagu. Stângă: „Nu avem echipă. Ne lipsesc 3-4 jucătoare ca ea” - LOOKPLUS
România stă în Neagu. Stângă: „Nu avem echipă. Ne lipsesc 3-4 jucătoare ca ea”

România stă în Neagu. Stângă: „Nu avem echipă. Ne lipsesc 3-4 jucătoare ca ea”

Naţionala feminină de handbal a României este aproape eliminată de la Campionatul European după înfrângerea cu Ungaria. O singură jucătoare precum Cristina Neagu e prea puţin pentru o naţională, crede unul dintre cei mai mari handbaliști români din istorie.

„Ne lipsesc vreo 3-4 de Cristina Neagu în echipă. În acest moment stăm într-o mână de jucătoare. Nu mai avem handbaliste de mare valoare. În campionatul intern evoluează multe jucătoare din străinătate, iar ale noastre prind tot mai puţine minute. Asta este şi una dintre nemulţumirile lui Gheorghe Tadici”, a declarat Vasile Stângă, la Fanatik Show, pe Look TV.

Nu mentalitatea a făcut diferenţa între România şi Ungaria, ci valoarea, crede fostul mare internaţional român. „Am avut o generaţie bună, care a obţinut o medalie de bronz la mondiale, după care am căzut rău de tot. Nu avem echipă. Unele jucătoare au îmbătrânit, iar cele tinere, care vin din urmă, nu au experienţa necesară. S-a văzut la meciul cu Danemarca şi la cel cu Ungaria. Se fac greşeli copilăreşti pe care alte echipe de valoare nu le fac. Aici nu mai este vorba de mentalitate, ci de valoare”, a mai spus fostul mare handbalist.

14 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca