Roger Federer a intrat în istorie! Elvețianul a cucerit al optulea său titlu la Wimbledon!

Roger Federer a intrat în istorie! Elvețianul a cucerit al optulea său titlu la Wimbledon!

Roger Federer s-a încoronat pentru a opta oară „rege” la Wimbledon, după ce a câștigat finala cu Marin Cilic, scor 6-3, 6-1, 6-4, după doar o oră și 42 de minute de joc.

Elvețianul a câștigat fără drept de apel primul set, scor 6-3. Federer a pornit ca din pușcă și în setul secund. A condus cu 3-0 după primele game-uri, provocându-i o criză de plâns croatului, care a solicitat intervenția echipei sale tehnice. La reluare, Cilic și-a câștigat serviciul, dar a fost un foc de paie. „FedEx” și-a adjudecat setul cu 6-1, spre satisfacția spectatorilor.

Croatul a primit îngrijiri medicale la piciorul stâng, înaintea setului al treilea. Cilic a rezistat doar până la 3-3, când și-a pierdut serviciul. Federer s-a impus cu 6-4, încheind meciul cu un as! Elvețianul a devenit astfel primul tenismen care câștigă de 8 ori titlul la Wimbledon!

16 iulie 2017

Un comentariu To “Roger Federer a intrat în istorie! Elvețianul a cucerit al optulea său titlu la Wimbledon!”

  1. Va oferim urgent lucru part-time exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca