Ribery, în conflict cu FIFA! "Nu sunt prost!" - LOOKPLUS
Ribery, în conflict cu FIFA! „Nu sunt prost!”

Ribery, în conflict cu FIFA! „Nu sunt prost!”

Franck Ribery s-a numărat printre finaliştii pentru câştigarea Balonului de Aur de anul trecut, dar învingător a ieşit Cristiano Ronaldo. Francezul se consideră neîndreptăţit şi acuză FIFA că acordă trofeul pe criterii politice.

„Nu cred că recompensează cel mai bun jucător din lume. Încă de când am ajuns la ceremonia de la Zurich i-am spus soţiei mele că voi pierde. L-am văzut pe Sepp Blatter întreţinându-se cu Cristiano Ronaldo, iar toată familia lui era acolo, poate chiar 20-30 de persoane în anturajul său. Nu sunt chiar un prost. Am realizat că el ştia dinainte că urma să câştige”, a dezvăluit Ribery pentru Bild.

Fotbalistul lui Bayern Munchen este de părere că Manuel Neuer sau Arjen Robben ar trebui să câştige Balonul de Aur în 2014. „Manuel a câştigat tot şi nu e arogant. Arjen a avut un sezon incredibil în Bundesliga, iar la Cupa Mondială a jucat excepţional. Cred însă că decizia va fi una politică. Mai recompensează Balonul de Aur cel mai bun jucător? Nu cred. Cannavaro a câştigat în 2006 doar pentru că obţinuse titlul de campion mondial”, a subliniat Ribery.

27 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca