Revoluţie în Liga I. Antrenorii îşi fac sindicat - LOOKPLUS
Revoluţie în Liga I. Antrenorii îşi fac sindicat

Revoluţie în Liga I. Antrenorii îşi fac sindicat

Modul la care antrenorii din Liga I sunt schimbaţi ar putea deveni istorie. Tehnicienii au în plan formarea unei asociaţii care să le apere interesele.

„Domnul Rădulescu a avut iniţiativa cu sindicatul antrenorilor. Alături de Hagi am fost chemat drept membru fondator. Această asociaţie este bună pentru că ne va putea apăra drepturile şi ne va da oportunitatea să ne exprimăm. Va fi numită Asociaţia Antrenorilor din România şi în urmă cu două săptămâni s-au pus bazele”, a declarat Gigi Mulţescu, tehnicianul Petrolului, la Fanatik Show, pe Look TV.

Afirmaţiile antrenorului au fost întărite de Viorel Moldovan şi Gheorghe Hagi. „Mi-aş dori ca antrenorii să formeze un grup unit sau un sindicat. Este nevoie de aşa ceva. Au început deja discuţiile pentru asociaţia antrenorilor. Este foarte important să fie solidaritate între noi. Este de înţeles până la un moment, deoarece toată lumea îşi doreşte un loc de muncă. Totuşi, parcă antrenorii stau la pândă”, a declarat Viorel Moldovan, la Fanatik Show, pe Look TV.

„Antrenorul e o piesă importantă în fotbal. Aşa a fost tot timpul, iar în Europa managerul sau antrenorul are pe mână bugete mari şi toată echipa. Aşa cred că ar trebui să se întâmple şi la noi. Este o chestiune logică şi normală şi cred că este benefică antrenorilor”, a declarat Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului.

9 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca