Revoluţia continuă la Dinamo! S-au luat primele măsuri - LOOKPLUS
Revoluţia continuă la Dinamo! S-au luat primele măsuri

Revoluţia continuă la Dinamo! S-au luat primele măsuri

Sfârşitul de an nu este unul liniştit la Dinamo, iar misiunea lui Ionel Dănciulescu de a calma apele pe ultima sută de metri este una foarte dificilă.

Trupa din Ştefan cel Mare a fost umilită în etapa trecută de Astra, cu scorul de 1-6, iar eşecul usturător a declanşat discuţii în tabăra dinamoviştilor. Astfel, s-au luat şi primele măsuri, Adi Popa II a fost exclus din lotul „câinilor”, anunţă gsp.ro.
Chiar şi în această situaţie, Dănciulescu nu regretă că se află pe banca lui Dinamo şi vrea să-şi ducă la bun sfârşit interimatul, obţinând o victorie în faţa Universităţii Cluj, în partida din sferturile Cupei Ligii Adeplast.

„De la Giurgiu am avut momente de nesomn. Trebuie să mergem mai departe. E un trofeu în joc şi vrem să câştigăm. Roti, Alexe şi Gavrilă nu s-au antrenat. E o discuţie care nu îşi are rostul, n-am vrut decât să ajut echipa. Două meciuri au fost destul de bune. Dacă nu pierdeam la Giurgiu nu mai erau acele discuţii. Lucrurile s-au reglat, iar pentru reabilitare trebuie să câştigăm. Ogăraru se vede că are şcoala olandeză, au o echipă bună”, a declarat Ionel Dănciulescu.

Dinamo întâlneşte Universitatea Cluj sâmbătă, 13 decembrie, de la ora 20.00, în direct pe Look TV.

12 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca