Revine Andone la Rapid? "Este o variantă" - LOOKPLUS
Revine Andone la Rapid? „Este o variantă”

Revine Andone la Rapid? „Este o variantă”

Sursa foto: pariori.ro

Ioan Andone s-a săturat să stea pe tușă. Tehnicianul așteaptă un semn din partea conducerii giuleștene pentru a prelua Rapidul, formație pe care a antrenat-o și în 2010.

“Este posibil să revin din nou pe bancă, dar vom vedea dacă în străinătate sau în ţară. Îmi doresc în ţară, sincer, dar o să vedem, că sunt deja în discuţii. Dacă Rapid îşi termină problemele, şi sper asta, Rapidul este o variantă, pentru că m-am simţit bine acolo, suporterii m-au apreciat“, a declarat Andone la Sport Total FM.

„Fălcosul” a comentat și șansele României în fața Ungariei. “Nu suntem scăpaţi de emoţii, chiar dacă jucăm acasă. E o naţională bună şi poate pune probleme dacă se mobilizează. Sper ca lipsa lui Marica să fie astupată bine de Piţurcă. Dacă reuşim să învingem, altfel ne vom duce în Finlanda. E complicat, pentru că nu se ştie care este strategia noului lor selecţioner şi poate să surprindă la acest meci. Va fi greu de înlocuit şi Tamaş. Şi pe Măţel îl vedeam în locul său, dar cred că Piţurcă va găsi până la urmă formula ideală şi am încredere că vom câştiga”, a precizat Andone.

7 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca