Revin Radu Ştefan şi Rădoi la naţională? Moldovan: „Suntem în discuţii cu ei” - LOOKPLUS
Revin Radu Ştefan şi Rădoi la naţională? Moldovan: „Suntem în discuţii cu ei”

Revin Radu Ştefan şi Rădoi la naţională? Moldovan: „Suntem în discuţii cu ei”

Radu Ştefan şi Mirel Rădoi, jucători care au avut „interzis” la echipa naţională în „era Piţurcă”, sunt aproape de revenire. Informaţia a fost confirmată de Viorel Moldovan, antrenor secund al „tricolorilor”.

„Radu Ştefan şi Mirel Rădoi sunt în vederile noastre. Depinde şi de forma lor şi de starea lor de spirit, nu numai de noi. Nu poţi forţa jucătorul să vină la naţională dacă el nu doreşte. Din partea noastră există deschidere şi facem eforturi să discutăm cu ei”, a declarat Viorel Moldovan, antrenor secund la echipa naţională, la Fanatik Show, pe Look TV.

Postul de fundaş stânga dă dureri de cap staff-ului naţionalei, iar Radu Ştefan ar fi soluţia ideală. „Radu Ştefan şi-a demonstrat valoarea într-un campionat puternic din Europa. El este şi fundaş stânga, un post care ne creează probleme şi ne dorim cât mai mulţi jucători de valoare pe un post. S-a luat deja legătura cu el şi există o mică deschidere din partea lui, aşa că încercăm să îl convingem. Încă ezită, dar măcar s-a făcut primul pas”, a mai spus Viorel Moldovan.

9 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca