Responsabilitatea votului nu a fost neglijată de FRF. Burleanu: „Suntem cetăţeni cu o datorie morală” - LOOKPLUS
on hide">
Responsabilitatea votului nu a fost neglijată de FRF. Burleanu: „Suntem cetăţeni cu o datorie morală”

Responsabilitatea votului nu a fost neglijată de FRF. Burleanu: „Suntem cetăţeni cu o datorie morală”

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, dar şi alţi oameni din conducerea forului au fost la vot alături de echipa naţională. Burleanu a declarat că înainte de a fi oameni de fotbal, toţi cei din staff-ul naţionalei sunt cetăţeni cu o datorie morală faţă de ţară.

„Am venit la vot cu echipa naţională deoarece avem o responsabilitate. Înainte să fim fotbalişti, antrenori sau reprezentanţi ai Federaţiei Române de Fotbal suntem cetăţeni ai acestei ţări. Am venit cu speranţă şi încredere şi cu un gând în minte. Când eşti pe stadion şi simţi zeci de mii de suporteri strigând < Hai România > este un sentiment pe care nu poţi să-l întâlneşti în altă parte. Acest sentiment trebuie să părăsească graniţele stadionului”, a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

Şeful fotbalului românesc a declarat că el nu merge pe mâna individualităţilor, ci pe mâna echipei. „Nu ştiu dacă era mai uşor să aleg cel mai bun jucător de la echipa naţională sau un preşedinte. Opţiunea mea este totuşi echipa. Ne dorim îndeplinirea obiectivului şi anume calificarea la Campionatului European, iar pe viitor să deschidem uşile echipei naţionale”, a conchis Burleanu.

16 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca