Renunță Negoiță la Dinamo? Anunțul mult așteptat de fanii „câinilor”

Renunță Negoiță la Dinamo? Anunțul mult așteptat de fanii „câinilor”

După ce a câștigat procesul cu Ionuț Negoiță, Nicolae Badea plănuiește să revină la Dinamo alături de Cristi Borcea. Actualul acționar al „câinilor” e obligat să-i plătească lui Badea 2 milioane de euro.

Negoiță nici nu concepe să fie îndepărtat de la Dinamo. Omul de afaceri nu va renunța sub nicio formă la clubul din Ștefan cel Mare. „Clubul Dinamo va rămâne la mine, nu se pun problema de altceva. Fără să dau prea multe detalii, vreau să spun că echipa va rămâne a mea. Să nu își facă unii iluzii. Clubul Dinamo e al meu!”; a precizat Negoiță pentru gsp.ro.

Acționarul „câinilor” a emis și un comunicat de presă în care a ținut să lămurească scandalul cu Nicolae Badea. „Prioritatea mea, atunci când am preluat Dinamo, a fost să salvez clubul din colapsul financiar în care se afla. La asta am lucrat până acum și cred că am reușit să aduc clubul pe linia de plutire. Dinamo a fost și rămâne o prioritate pentru mine, iar consecința directă este că celelalte litigii personale au fost lăsate în planul secund. Sunt convins că împreună cu domnul Badea vom găsi soluții pentru rezolvarea acestei probleme pentru că sunt sigur că ambii vrem, în primul rând, binele lui Dinamo”, a subliniat Negoiță.

19 ianuarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca